OM COSMO COIFFURE

 

Vi gør hvad vi kan for at være en god frisør, en frisør der lytter til dig og dine ønsker. Vi rådgiver dig til hvad der vil passe til netop dit hår og hvad der er muligt med dine forudsætninger.

Nøgleordet hos os er kommunikation. Det er vigtigt for os, at vi har forstået hvem du er og hvad dine ønsker er, inden vi går i gang.

Det vigtigste er, at den frisure du går herfra med passer til din person, den tid du bruger på dit hår og hvad dine behov er.

 

Dit ydre er dit visitkort til omverdenen; derfor er det vigtigt for os at vejlede dig og give dig vores faglige sparring på, hvordan du bedst kan udtrykke det, du ønsker og hvad der vil passe til din hårtype og din ansigtsform.

 

Hos Cosmo Coiffure lægges der vægt på, at hele behandlingen bliver en oplevelse. Der bliver altid sat god tid af til dig som kunde, så der er god tid til at få talt om, hvad der skal ske. Vi lægger meget vægt på at få det optimale ud af dit hår og vejleder derfor også omkring, hvilken behandling og hvilke produkter dit hår har brug for-også når du kommer hjem. 

 
CORONA VIRUS

Efter regeringens påbud er vi desværre nødt til at lukke salonen indtil 11 maj. 

Vi håber vi får lov at åbne op i næste omgang, for vi savner allerede at lave lækkert hår, og hygge med jer søde kunder.

Vi følger selvfølgelig anbefalingerne og skriver både her og på sociale medier når der er noget nyt.

Pas på jer selv!

Vi GLÆDER os til vi er på den anden side og glæder os til at klippe alt jeres forhåbentligt ikke alt for lange hår 

JULIE ROSENBÆK

Ejer af Cosmo Coiffure

Frisør med den 4 årige uddannelse 2007

"Det er mit mål at skabe en atmosfære, hvor du føler dig professionelt guidet gennem en hyggelig oplevelse, hvor vi sammen finder frem til den helt rigtige frisure til netop dit hår og din stil."

 

Julie brænder meget for frisørfaget og selvfølgelig for Cosmo Coiffure. Hun er imødekommende og glad og gør sit bedste for at dig tilfreds både med håret og besøget som helhed. 

 

Julie har en stor passion for opsætninger og make-up, og vil meget gerne hjælpe dig med håret og make-uppen, hvis du skal giftes eller til fest.  
 

SE JULIES LEDIGE TIDER HER

EMMA LU

Frisør hos Cosmo Coiffure 

Frisør med den 4 årige uddannselse 2018

Emma er vores søde og dygtige frisør der også er udlært her i Cosmo Coiffure i august 2018. 

 

Emma har et højt fagligt niveau og sætter altid kundens ønsker og behov i højsædet. 

 

Emma er desværre deltidssygemeldt og har derfor ikke så mange ledige tider. Men hun stiger lige så stille i timer, så der kommer flere og flere timer og dage på.   

SE  EMMAS LEDIGE TIDER HER 

 

CECILIE SALLING

4. års Frisørelev Hos 

Cosmo Coiffure

Cecilie er vores elev, som startede hos os i februar 2019. Hun har dog allerede overstået de første 3 år på skole og andre steder. 

 

Cecilie er udlært i maj 2020, så hun når desværre ikke tilbage eftersom vi er lukket ned indtil da.

Vi ønsker Cecile alt held og lykke med på vejen, og håber hun snart kan få lov at komme ud og bruge alt det hun har lært de sidste 4 år. 

Cecilie kom ikke til svendeprøve på grund af Corona, men hun afslutter med karaktere fra andre prøver, og har fået et flot resultat. Vi er stolte af hendes arbejde!

VICTORIA IBSEN

1. års Frisørelev Hos 

Cosmo Coiffure

Victoria er vores helt nye elev, som startede hos os i januar 2020. Hun har overstået grundforløbet og skal være i lære hos os de næste 3½ år. 

Hun kommer til at starte med at klippe spidser og efterhånden som vi får oplært hende kommer der flere behandlinger til. Der vil være rabat på alle hendes behandlinger, som stiger i takt med hendes udvikling.

Da hun er elev er hun løbende på skole i op til 5 uger ad gangen, hvor hun vil være væk fra salonen.   

SE VICTORIAS LEDIGE TIDER HER 

 
VORES SERVICE TIL DIG

For os er det vigtigt at dit besøg hos os er en behagelig oplevelse.

Det er også vigtigt at dit hår holder sig pænt så lang tid som muligt, derfor har vi et par ekstra services til dig, der er kunde hos os. 

GRATIS KANTKLIP

Når du bliver klippet hos os, må du komme en gang mellem klipningerne til en gratis kantklip.

Det er f.eks. det der trælse hår der vokser hurtigt ved øret, eller de små hår i nakken der hurtigt ses igen.

GRATIS PANDEHÅR

Hvis du har pandehår og er blevet klippet hos os, klipper vi dit pandehår ganske gratis mellem dine klipninger. 

 

Det er ofte pandehåret der bliver for langt først, så med det klaret, kan resten godt holde lidt længere inden det trænger igen.

LÆKKERT TIL GANEN

Vi vil gerne forkæle dig lidt, mens du er i stolen, så vi tilbyder altid kaffe, the eller kakao. Hvis du er mere til noget koldt har vi solbær eller hyldeblomst saft.

Til dine drikkevarer får du selvfølgelig altid lækker chokolade og lidt frugt.

1/17
1/4

Hvad betyder

'Cosmo Coiffure'?

 

Cosmo kommer fra det græske 'kosmos', hvilket betyder 'universet betraget som helhed'. 

 

Coiffure er fransk og betyder 'at lave hår'.