OM COSMO COIFFURE

 

Vi gør hvad vi kan for at være en god frisør, en frisør der lytter til dig og dine ønsker. Vi rådgiver dig til hvad der vil passe til netop dit hår og hvad der er muligt med dine forudsætninger.

Nøgleordet hos os er kommunikation. Det er vigtigt for os, at vi har forstået hvem du er og hvad dine ønsker er, inden vi går i gang.

Det vigtigste er, at den frisure du går herfra med passer til din person, den tid du bruger på dit hår og hvad dine behov er.

 

Dit ydre er dit visitkort til omverdenen; derfor er det vigtigt for os at vejlede dig og give dig vores faglige sparring på, hvordan du bedst kan udtrykke det, du ønsker og hvad der vil passe til din hårtype og din ansigtsform.

 

Hos Cosmo Coiffure lægges der vægt på, at hele behandlingen bliver en oplevelse. Der bliver altid sat god tid af til dig som kunde, så der er god tid til at få talt om, hvad der skal ske. Vi lægger meget vægt på at få det optimale ud af dit hår og vejleder derfor også omkring, hvilken behandling og hvilke produkter dit hår har brug for-også når du kommer hjem. 

 
Frisør Julie

JULIE ROSENBÆK

Ejer af Cosmo Coiffure

Frisør med den 4 årige uddannelse 2007

"Det er mit mål at skabe en atmosfære, hvor du føler dig professionelt guidet gennem en hyggelig oplevelse, hvor vi sammen finder frem til den helt rigtige frisure til netop dit hår og din stil."

 

Julie brænder meget for frisørfaget og selvfølgelig for Cosmo Coiffure. Hun er imødekommende og glad og gør sit bedste for at dig tilfreds både med håret og besøget som helhed. 

 

Julie har en stor passion for opsætninger og styling, og vil meget gerne hjælpe dig med håret hvis du skal giftes eller til fest.  


 

SE JULIES LEDIGE TIDER HER

 
Frisørelev Victoria

VICTORIA IBSEN

3. års Frisørelev Hos 

Cosmo Coiffure

 

Victoria er vores ene elev, som startede hos os i januar 2020. Hun skal være i lære hos os indtil sommeren 2023. 

Hun tilbyder de behandlinger , som vi kan stå inde for fagligt, og der kommer hele tiden mere på. Der vil være rabat på de fleste af hendes behandlinger, og prisen stiger i takt med hendes udvikling.

Da hun er elev er hun løbende på skole i op til 5 uger ad gangen, hvor hun vil være væk fra salonen.   

SE VICTORIAS LEDIGE TIDER HER 

Frisørelev Carina

CARINA HARPØTH

4. års Frisørelev Hos 

Cosmo Coiffure

 

Carina er vores anden elev, som startede hos os i april 2021. Hun skal være i lære hos os indtil sommeren 2022.  Hun har bæret i en anden salon den første del af sin læretid, hvor hun har en masse erfaring med fra.

Carina er allerede langt i uddannelsen og tilbyder næsten alle behandlinger. Prisen stiger stadig løbende i takt med hendes udvikling. 

Da hun er elev er hun løbende på skole i op til 5 uger ad gangen, hvor hun vil være væk fra salonen.   

SE CARINAS LEDIGE TIDER HER 

 
VORES SERVICE TIL DIG

For os er det vigtigt at dit besøg hos os er en behagelig oplevelse.

Det er også vigtigt at dit hår holder sig pænt så lang tid som muligt, derfor har vi et par ekstra services til dig, der er kunde hos os. 

GRATIS KANTKLIP

Når du bliver klippet hos os, må du komme en gang mellem klipningerne til en gratis kantklip.

Det er f.eks. det der trælse hår der vokser hurtigt ved øret, eller de små hår i nakken der hurtigt ses igen.

GRATIS PANDEHÅR

Hvis du har pandehår og er blevet klippet hos os, klipper vi dit pandehår ganske gratis mellem dine klipninger. 

 

Det er ofte pandehåret der bliver for langt først, så med det klaret, kan resten godt holde lidt længere inden det trænger igen.

LÆKKERT TIL GANEN

Vi vil gerne forkæle dig lidt, mens du er i stolen, så vi tilbyder altid kaffe, the eller kakao. Hvis du er mere til noget koldt har vi solbær eller hyldeblomst saft.

Til dine drikkevarer får du selvfølgelig altid lækker chokolade og lidt frugt.

1/17
1/4

Hvad betyder

'Cosmo Coiffure'?

 

Cosmo kommer fra det græske 'kosmos', hvilket betyder 'universet betraget som helhed'. 

 

Coiffure er fransk og betyder 'at lave hår'.