OM COSMO COIFFURE

 

Vi gør hvad vi kan for at være en god frisør, en frisør der lytter til dig og dine ønsker. Vi rådgiver dig til hvad der vil passe til netop dit hår og hvad der er muligt med dine forudsætninger.

Nøgleordet hos os er kommunikation. Det er vigtigt for os, at vi har forstået hvem du er og hvad dine ønsker er, inden vi går i gang.

Det vigtigste er, at den frisure du går herfra med passer til din person, den tid du bruger på dit hår og hvad dine behov er.

 

Dit ydre er dit visitkort til omverdenen; derfor er det vigtigt for os at vejlede dig og give dig vores faglige sparring på, hvordan du bedst kan udtrykke det, du ønsker og hvad der vil passe til din hårtype og din ansigtsform.

 

Hos Cosmo Coiffure lægges der vægt på, at hele behandlingen bliver en oplevelse. Der bliver altid sat god tid af til dig som kunde, så der er god tid til at få talt om, hvad der skal ske. Vi lægger meget vægt på at få det optimale ud af dit hår og vejleder derfor også omkring, hvilken behandling og hvilke produkter dit hår har brug for-også når du kommer hjem. 

JULIE ROSENBÆK

Ejer af Cosmo Coiffure

Frisør med den 4 årige uddannelse 2007

"Det er mit mål at skabe en atmosfære, hvor du føler dig professionelt guidet gennem en hyggelig oplevelse, hvor vi sammen finder frem til den helt rigtige frisure til netop dit hår og din stil."

 

Julie brænder meget for frisørfaget og selvfølgelig for Cosmo Coiffure. Hun er imødekommende og glad og gør sit bedste for at dig tilfreds både med håret og besøget som helhed. 

 

Julie har en stor passion for opsætninger og make-up, og vil meget gerne hjælpe dig med håret og make-uppen, hvis du skal giftes eller til fest.  
 

SE JULIES LEDIGE TIDER HER

 

EMMA LU

Frisør hos Cosmo Coiffure 

Frisør med den 4 årige uddannselse 2018

"Mine største prioriteter er at give dig den rigtige vejledning og være professionel, så vi sikre bedst muligt resultat. Jeg brænder meget for frisørfaget og lægger vægt på mit håndværk"

Emma er vores søde, glade og dygtige frisør. Hun blev færdiguddannet frisør med den 4 årige uddannelse i april 2018, hvor hun alle år har været i Cosmo Coiffure.

 

Emma går op i at du får en god oplevelse samtidig med at hun leverer et højt fagligt niveau.

SE EMMAS LEDIGE TIDER HER Emma er sygemeldt resten af januar.

 

CECILIE SALLING

4. års Frisørelev Hos 

Cosmo Coiffure

Cecilie er vores elev, som startede hos os i februar 2019. Hun har dog allerede overstået de første 3 år på skole og andre steder. 

Hun tilbyder de fleste behandlinger, og alle med rabat. 

Da hun er elev er hun løbende på skole i op til 5 uger ad gangen, hvor hun vil være væk fra salonen.  

Cecilie er udlært i maj 2020. 

SE CECILIES LEDIGE TIDER HER

VICTORIA IBSEN

1. års Frisørelev Hos 

Cosmo Coiffure

Victoria er vores helt nye elev, som startede hos os i januar 2020. Hun har overstået grundforløbet og skal være i lære hos os de næste 3½ år. 

Hun kommer til at starte med at klippe spidser og efterhånden som vi får oplært hende kommer der flere behandlinger til. Der vil være rabat på alle hendes behandlinger, som stiger i takt med hendes udvikling.

Da hun er elev er hun løbende på skole i op til 5 uger ad gangen, hvor hun vil være væk fra salonen.   

SE VICTORIAS LEDIGE TIDER HER 

 
VORES SERVICE TIL DIG

For os er det vigtigt at dit besøg hos os er en behagelig oplevelse.

Det er også vigtigt at dit hår holder sig pænt så lang tid som muligt, derfor har vi et par ekstra services til dig, der er kunde hos os. 

GRATIS KANTKLIP

Når du bliver klippet hos os, må du komme en gang mellem klipningerne til en gratis kantklip.

Det er f.eks. det der trælse hår der vokser hurtigt ved øret, eller de små hår i nakken der hurtigt ses igen.

GRATIS PANDEHÅR

Hvis du har pandehår og er blevet klippet hos os, klipper vi dit pandehår ganske gratis mellem dine klipninger. 

 

Det er ofte pandehåret der bliver for langt først, så med det klaret, kan resten godt holde lidt længere inden det trænger igen.

LÆKKERT TIL GANEN

Vi vil gerne forkæle dig lidt, mens du er i stolen, så vi tilbyder altid kaffe, the eller kakao. Hvis du er mere til noget koldt har vi solbær eller hyldeblomst saft.

Til dine drikkevarer får du selvfølgelig altid lækker chokolade og lidt frugt.

1/17
1/4

Hvad betyder

'Cosmo Coiffure'?

 

Cosmo kommer fra det græske 'kosmos', hvilket betyder 'universet betraget som helhed'. 

 

Coiffure er fransk og betyder 'at lave hår'.