GALLERI

På denne side kan du se noget af det hår, vi har lavet her i Cosmo Coiffure.

Der er forskelligt hårinspiration til opsætninger, både til, bryllup, konfirmation og fest, samt der også er et galleri med inspiration til klip og farve.

Alle modellerne er helt rigtige mennesker, det er vores søde kunder, venner og bekendte. Derfor kan vi også stå inde for, hvordan håret er lavet, og kan nemt vejlede dig i, om noget af det kunne være en mulighed for dig. Derfor er der heller ingen snyd med manipulering af hår eller Photoshop.

BRUDEFRISURE

Her kan du se billeder af nogle af de smukke brude, vi har sat hår på, samt billeder af modeller. Du kan bruge det til at vælge det ud, du godt kan lide. Sammen bruger vi det til at finde frem til din drømmefrisure.

HÅROPSÆTNING

Her kan du se billeder af opsætninger i forskellige stilarter.        Alle opsætningerne kan selvfølgelig tilføres mere eller mindre pynt, et slør eller andre ønsker. Og selvfølgelig personliggøres så det passer til dig.

KONFIRMATION

Her kan du se inspiration til konfirmationsshåret. Vores bud på konfirmationshår er, at det ikke skal være for kompliceret og stort, så det er derfor lette frisurer, der ikke tager lang tid at lave.

klip-og-farve

KLIP OG FARVE

Her kan du se billeder af klip og farve, vi har lavet i salonen. Du kan  bruge det som inspiration og vælge de elementer, du godt kan lide, så tager vi udgangspunkt i det, og får det til at passe til dig og din stil.

HERREKLIP

Her kan du se inspiration til forskellige frisurer til mænd. Der er både forskellig stil og hårlængde. Du kan bruge det til at kigge på form og længde, så kan vi sammen, ud fra det, finde den frisure, der passer til dig

 

Åbningstider

Mandag 9-19
Tirsdag 9-19
Onsdag 9-19
Torsdag 9-19
Fredag 9-15
Lørdag 9-14

 

61461186

Vestergade 46
8000 Aarhus C 

info@cosmo-coiffure.dk