Om Cosmo Coiffure – Frisør i Vestergade

​Vores vision er, at vi gerne vil kendes for vores gode håndværk og vores gode stemning, samt at det skal være et rart sted at være, både som kunde og personale. 

For at holde os fokuserede og motiverede, er det et must for os, at der er elever i salonen. Faktisk er Julie blevet så glad for den entusiasme, det gå på mod og elevernes ‘hvorfor’ og ‘hvordan’ spørgsmål, at hun har valgt kun at have elever.

Det betyder, at der næsten altid er en elev i salonen, for de er på skole på skift. Da de er på forskellige niveau, vil der være også forskellige priser på deres behandlinger. 

En frisøruddannelse tager 4 år, og eleven er tilknyttet salonen igennem hele uddannelsen. Når vi skal have en ny elev, gør vi os derfor også umage med at finde den helt rette til vores team. 

For at vi kan være glade og motiverede frisører i salonen, prioriterer vi også vores fritid højt. For at kunne tage hensyn til den, er vores åbningstider lidt anderledes. 

Vi har åbent to dage til kl 19, og de andre dage går vi tidligere hjem, så vi også kan være sammen med vores familier og venner, når de har fri. Vi har lukket skiftevis lørdag og onsdag. 

Herunder kan du se, hvem vi er i vores team nu, og hvornår eleverne er færdige med deres uddannelser.

 

Frisør Julie

JULIE ROSENBÆK
Ejer af Cosmo Coiffure
Frisør med den 4 årige uddannelse, 2007

Julie overtog Cosmo Coiffure 2013, og har siden da arbejdet på at gøre salonen til den salon, den er i dag.

Hun brænder meget for frisørfaget og selvfølgelig for Cosmo Coiffure. Hun er imødekommende og glad, og gør sit bedste for at gøre dig tilfreds både med håret og besøget som helhed.

Julie har en stor passion for opsætninger og styling, og vil meget gerne hjælpe dig med håret, hvis du skal giftes eller til fest.  

SE JULIES LEDIGE TIDER HER

Frisør elev Victoria

VICTORIA IBSEN
4. års Frisørelev hos
Cosmo Coiffure

Victoria er elev i Cosmo Coiffure, og hun startede i januar 2020. Hun skal være i lære hos os indtil sommeren 2023. 

Hun tilbyder de fleste behandlinger, og der kommer hele tiden flere til. Der vil være rabat på de fleste af hendes behandlinger, og prisen stiger i takt med hendes udvikling.

Da hun er elev, er hun løbende på skole i op til 5 uger ad gangen, hvor hun vil være væk fra salonen.

SE VICTORIAS LEDIGE TIDER HER

Frisør Elev Carina

CARINA HARPØTH
Frisør hos Cosmo Coiffure
Bestået med sølvmedalje, 2022

Carina har været elev i Cosmo Coiffure, og har nu bestået sin svendeprøve med en sølvmedalje. Det højeste man kan opnå i vores fag, og som den eneste i sin klasse.

Hun er en dygtig frisør med sans for detaljer og grundighed, og altid glad og smilende. I hendes stol kan du være sikker på hun lytter og gør sig umage for at give dig en god oplevelse.

Vi skal desværre sige farvel til Carina 21. juli 2022, når hendes elevkontrakt ophører.   

SE CARINAS LEDIGE TIDER HER 

Lige uger

Mandag 9-15
Tirsdag 9-19
Onsdag 9-14
Torsdag 9-19
Fredag 9-15
Lørdag Lukket

 

Ulige uger

Mandag 9-15
Tirsdag 9-19
Onsdag Lukket
Torsdag 9-19
Fredag 9-15
Lørdag 9-14

 

61461186

Vestergade 46
8000 Aarhus C 

info@cosmo-coiffure.dk