OLAPLEX

Olaplex er et patenteret produktet der kan genopbygge håret på en hel unik måde, der førhen ikke har været muligt. Olaplex har skabt et molekyle der kan erstatte en af de ‘byggesten’ vi har i håret, det vi kalder svovlbroer.
Det er ikke muligt at reperere dette med almindelig hårkur, da de arbejder i et andet lag af håret. Olaplex det eneste der kan gå helt ind i håret og lave en ny svovlbro.

Olaplex kan gives som en behandling alene, kun for at styrke og genopbygge håret. Det kan også tilsættes i hårfarven, så farven ikke ødelægger håret så meget. På den måde har vi nu flere muligheder inden for hårfarvning uden at skade håret.

Produkterne er designet til skadet hår. Håret kan både være skadet af farve og permanent, fladejern, vind og vejr mm. Mange med krøller er også glade for Olaplex, da krøller altid har brug for pleje. Det erstatter ikke almindelig hårkur, da håret stadig har brug for protein og fugt for at være i balance.

Vi anbefaler altid at man forlænger behandlingen hjemme med Olaplex no 3 en gang om ugen for at blive ved med at genopbygge håret, da man hele tiden slider på svovlbroerne.

Seriens resterende produkter indeholder alle molekylet, så man kan tilføre det til håret, også uden at bruge No 3. De kan med fordel også bruges selvom man ikke har fået behandlingen, da de plejer og genopbygger som almindelige produkter også gør. Alle produkterne er meget drøje og kan virkelig mærkes i håret – på den gode måde.

Åbningstider

Mandag 9-19
Tirsdag 9-19
Onsdag 9-19
Torsdag 9-19
Fredag 9-15
Lørdag 9-14

 

61461186

Vestergade 46
8000 Aarhus C 

info@cosmo-coiffure.dk